top of page

SUMSUMMA

Trajecten

Na een intakegesprek waarbij je de vraag die je hebt en het doel wat je wilt behalen vaststelt, bepalen we samen welk traject het beste bij de vraag en het doel passen. 

- Relatiewerk

In verbinding zijn met de ander, echt contact maken en je gezien en gehoord voelen zijn de belangrijkste onderdelen van een relatie die voldoening geeft. Hoe gaat het in jouw relaties? Voel je dat je contact hebt met de ander? Wil je iets veranderen aan je relatie maar weet je niet hoe of eigenlijk wat dan precies? Samen kunnen we kijken naar je relatiepatronen en kunnen we bij relatieproblemen verkennen wat er nog over is van de relatie en onderzoeken of er iets nieuws kan worden opgebouwd. Je kunt bij mij terecht voor monogame en niet-monogame relaties. Ook kun je bij mij terecht voor relatietherapie. Thema's zijn bijvoorbeeld vreemdgaan, geluk in relatie, open relatie, polyamorie, samenwonen, uit elkaar gaan, verliefdheid, seksualiteit, intimiteit, eenzaamheid in de relatie, verbinding, jaloezie, angst, delen met de omgeving, ruimte innemen, grenzen stellen, uit elkaar gegroeid. 

- Therapie / Coaching

Voor cliënten die nieuw gedrag willen leren, patronen willen onderzoeken, hun verleden willen willen verwerken of voor iets anders begeleiding willen kan therapie of coaching de uitkomst zijn. Binnen 5 - 10 sessies kan er verlichting ontstaan die ruimte kan geven voor om bepaalde delen van het zelf te integreren en te ontwaken. Thema's zijn bijvoorbeeld stilstaan, depressie, machteloosheid, angst, keuzes maken, woede, problemen op het werk, verbinding, zelfliefde, compassie, vergeven, accepteren, vriendschap, liefde, ouders, relaties.

 

- Voice - dialogue sessies

Deze methode is uitermate geschikt om achter onbewuste verlangens, blokkades en beweegredenen te komen. Door met delen van de persoonlijkheid te communiceren ontstaat er een unieke opening die een ware verbintenis met jezelf mogelijk maakt.

Daarnaast via Instituut Core:

- Workshops

Via Instituut Core bied ik met een bijzonder team workshops aan op verschillende gebieden. De onderwerpen zijn onder andere relaties, opvoeden, volledig vrij zijn, presenteren en grenzen stellen

 

- Intensieve trainingen van opeenvolgende dagen

Mocht je behoefte hebben aan een intensieve aanpak die direct effect oplevert, dan is de basistraining die ik met Instituut Core aanbiedt wellicht iets voor jou. De training is transformatief, individueel, inspirerend en wordt gegeven door een ervaren team dat optimaal geniet van hun werk.

bottom of page